Zastopstva

Podjetje BRUKS KLOCKNER

BRUKS Klöckner je vrhunski nemški proizvajalec strojev in naprav za sekanje in drobljenje lesne biomase z več kot 100 letno tradicijo. Njihove izdelke odlikuje robustnost, zanesljivost in visoka kvaliteta izdelave. Na našem področju je inštalirano preko 100  sekalnih strojev Klockner namenjenih izdelavi lesnih sekancev za kurjenje ali nadaljnjo predelavo v kemijski industriji. V zadnjem obdobju imamo veliko inštaliranih strojev v tehnoloških linijah za  briketiranje in peletiranje. V BRUKS Klöckner proizvodnem programu so tudi kladivasti drobilci, iverilniki in konstrukcijsko raznovrstni transporterji sekancev in ostalega sipkega materiala. So tudi eden vodilnih ponudnikov vibracijskih transporterjev in transportetjev na zračni blazini - tubulatorjev.Švedsko podjetje BRUKS je vrhunski proizvajalec mobilnih sekalnikov različnih dimenzij in namenov uporabe. V svojem programu imajo tudi veliko ponudbo transporterjev, prikolic in ostale transportne opreme, namenjene spravilu in transportu lesa in lesne bioase.
V ponudbi imajo tudi zmogljiv stroj za izenačevanje premera hlodovine.  
Ponudbo grupe dopolnjujejo BRUKS transportne naprave za ladijske terminale, BRUKS tehnološke rešitve na področju bioenergije, BRUKS tehnološke rešitve na področju papirništva in lesnih plošč.


Novejše Reference:
Sava Kranj, peletirnica Srbac, Istrabenz, Profiles, Javor furnirnica, Novoles žaga in furnirnica, Gorenje notranja oprema, PLP Rudnik Velenje, LIP Bohinska Bistrica, Glin Nazarje,domov
projektiranje in inženiring
Winky d.o.o.

Miklošičeva cesta 13,
1000 Ljubljana

tel.: + 386 1 43 03 220
tel.: + 386 1 77 72 000
fax: + 386 1 43 13 269
E-pošta: